Dagvers aanbod groenten en fruit

Mini Sandwiches

Dagelijks heeft de dorpstuin een vers en nauwkeurig geselecteerde aanbod aan groenten en fruit. Kom gerust langs in onze winkel of bestel uw pakket makkelijk online.

 

Mooi aanbod aan mini sandwiches. Te verkrijgen aan €1,80/stuk.
Deze zijn enkel in de winkel of telefonisch te bestellen.

 


broodjes

Belegde broodjes

Kaas, hesp, martino of eerder brie? Voor overheerlijke belegde broodjes kan je zeker en vast bij ons terecht! U kan langskomen in de winkel of vooraf uw bestelling telefonisch of online makkelijk plaatsen! 

Bestellingen plaatsen kan tot 14u.

Hapjes en Kaasschotels

Zin in een gezellige avond zonder veel zorgen. Dan is een van onze hapjes planken de ideale keuze voor jou. Samen genieten van onze overheerlijke schotels. Perfect voor bij de aperitief of zelfs als volwaardige maaltijd.

U kan onze schotels bestellen in onze winkel of gewoon simpelweg online.


Salades en groenten voor uw feest

Geef je een feestje, ook hiervoor kan u bij de dorpstuin terecht! Aardappelsalade, pastasalade, fruitsalades, verse koude groenten of belegde broodjesschotel. Alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer info, of bestel makkelijk via het formulier.

Cadeaumanden

Op zoek naar een gezonde en tergelijk energierijke verrassing voor iemand? Dan zijn onze cadeaumanden de ideale oplossing. Op aanvraag maken wij onze manden volledig naar uw wens. Neem contact met ons op of bestel ze online via het formulier. 


Openingsuren : 

Ma / Di / Do / Vr : 8u - 18u
Zaterdag : 8u - 16u
Woe / Zon : Gesloten

 

Contact : 

Liesbeth De Backer & Fredrik Allegaert
info@dedorpstuin.be
09 387 07 57

BTW : BE0732.731.763